Båtlån
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.
 


Nyhetsmail

Motta nyheter per epost.

Savner du havet? Skaff et båtlån nå!

Herpå Safemotor.no er vi veldig interesserte i alt som durer og går, men det visste du kanskje fra før av! Hva skal vi snakke om i dag? Jo, det er april og det har begynt å bli varmt i været (i hvert fall i enkelte deler av landet) og det betyr at båtsesongen er i full anmarsj! Har du ikke fikset deg båten du har drømt om må vi nesten be deg om å ta deg sammen og skaffe deg et båtlån i dag!


Hør her - hvis du ikke har mer å hente i banken eller ikke ønsker å låne mer på huset ditt så har du muligheten til å gå for det usikrede alternativet. Dette er en god løsning for deg som har økonomien på stell og det som er så fint med dette er at du har pengene på kontoen på dagen omtrent - og i hvert fall i løpet av neste dag. Dette sørger signering av lånepapirer med Bank-ID for!


Når lånet er usikret behøver du ikke å vise til hvilken båt du skal kjøpe, og da kan du skaffe deg lånet på forhånd og ha pengene klar når det rette produktet dukker opp. Da kan du enkelt og greit slå til på sekundet og du slipper å måtte ringe banken igjen og oppgi en masse opplysninger. Ser du båten du har vært ute etter - ta den!


Få et usikret forbrukslån inn på kontoen og finn ut i hvilket prissjikte du vil holde deg innenfor. Lag deg en annonse på Finn.no eller lag et varsel på et bestemt type båt. Når det legges til nye båter vil du derfor bli varslet på mail og da har du muligheten til å slå til øyeblikkelig. Husk at det nå nærmer seg sesongen og at mange nå er hissige på grøten. Hvis du da er for sent ute går du kanskje glipp av det virkelig gode kjøpet.

  Før 2 870,00

2 487,50

Copyright © 2013 Safe Motor. All rights reserved.
Webshopen er levert av MultiCase™ Norge AS
3.12.8.17